16.07.15

Розумне взуття

В мережі з'явилася інформація про цікаву новинку - 361 Smart Kid Shoe.
Це взуття, всередині якої розташовується трекер з GPS. Він дозволяє відстежувати місцезнаходження свого власника. Крім GPS-модуля, кросівки оснащені повноцінної комп'ютерною системою з процесором, ОЗУ та іншими складовими.

Усередині кросівок розташовується процесор MediaTek Aster, а також 4 МБ ОЗУ плюс GPS-чіп. Передача даних, одержуваних системою, відбувається по бездротовому зв'язку на телефон. Найчастіше вони надходять на мобільний девайс батьків. Також пристрій має й інші функції - наприклад, може попередити батьків, що їх чадо покинуло певні межі.
Першу версію 361 Smart Kid Shoe розробляють для дітей дошкільного віку. Природно, взуття буде яскравих і насичених відтінків. Заряджати снікерси не потрібно, так як це відбувається, коли дитина рухається. Система може використовувати невелику кількість енергії, тому заряду батареї 520 мАг повинно вистачити для роботи протягом декількох днів.
Продажі взуття повинні початися в Китаї вже в наступному місяці. Трохи пізніше 361 Smart Kid Shoe будуть і в інших країнах, їх вартість складе близько $ 80.

Немає коментарів: